Vil du være den, andre lytter til?

13. februar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvordan man fanger og fastholder andres opmærksomhed? Birgitte Dam Jensen holder i kurser i alt fra kropssprog til præsentationsteknik og gennemslagskraft.

Bliv den man lytter til. Det er noget af det, man kan opnå på et kursus med Birgitte Dam Jensen, der blandt andet er foredragsholder og forfatter til bogen Bevar dig selv. 

Det er nemlig ikke enkelt bare at blive den, andre lytter til. Det kræver øvelse og træning, og det kræver, at man gider arbejde med sine egne evner til at lave præsentationer, der slår igennem, og som fastholder andres opmærksomhed.

Hvis du deltager i kurset “bliv den, man lytter til”, så lærer du blandt andet at brænde igennem med din person og dit budskab, at få dine modtagere til at lytte, så de kan høre efter, at sætte din faglighed i spil gennem engagerende og troværdig kommunikation, og så lærer du også, hvordan du gør et overbevisende og autentisk indtryk med din person og dit kropssprog.

Måske det kunne være interessant for dig, hvis du er leder, hvis du er medarbejder på en arbejdsplads, hvor du skal lave præsentationer for at vinde kunder eller overbevise dine ledere eller noget helt tredje. For næsten uanset hvor man er, så er det vigtigt at kunne fastholde andres opmærksomhed på en.