Et skoleophold til dig der ikke er bange for fysisk udfoldelse i det fri

29. november 2021 | Uncategorized

– Annonce

Har du endnu ikke helt fundet ud af hvad du skal efter folkeskolen, og er du samtidig en person som elsker at have en aktiv hverdag. Så kan det være at du skal overveje at deltage i et skoleår på en outdoor efterskole

 

Et ophold på en efterskole er sjældent noget du vil komme til at glemme. Fællesskabet og de tætte venskaber som en efterskole er kendt for at give, er noget du sjældent vil komme til at opleve igen – ihvertfald ikke helt på samme måde. 

 

Et år med masser af fede oplevelser og udfordringer

På en efterskole er der ingen tvivl om at du vil blive mødt af en masse fede oplevelser. Det samme gælder udfordringer, og vælger du også at deltage på skolens outdoor linje, må du ikke være bange for nye udfordringer, og heller ikke skubbe til dine egne personlige grænser. 

 

Venner for livet

Et efterskoleophold kan noget helt specielt, for i og med at du går op af dine venner hver eneste dag gennem hele skoleåret, så lærer du dine venner at kende på en helt anden måde, end hvis i bare går i en helt almindelig skole. Mange gange er det ikke kun i skolens regi I er sammen, heller ikke når skoleåret er omme. For mange af eleverne bliver venskabet fra skolen ved med at blomstre, og derfor er det ikke helt usandsynligt at vennerne fra efterskolen, også bliver dine bedste venner for livet.