Lej en traktor i de travle perioder

19. januar 2021 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Har du en travl periode i vente, og kan du allerede nu forudse, at du kommer til at mangle maskinkræfter? Hos Semler Agro kan du leje forskellige traktorer, så du har de bedste forudsætninger for at nå al arbejde. Læs mere om traktor leasing her.

En fornuftig løsning

Er du i gang med at planlægge årets arbejde på dit landbrug, er der flere ting, der skal være styr på. Skal der sås nyt i foråret, så der bliver mere at passe løbende gennem året, og kan du allerede nu se, at du får brug for flere hænder og maskiner? Én ting er det daglige arbejde på markerne, en anden ting er de travle perioder, hvor tid og arbejdskræfter kan være en mangelvare. Derfor er det allerede nu en god idé at overveje, hvordan du kan gøre de travle perioder bedre og nemmere. En oplagt og ideel løsning finder du hos Semler Agro. De er en landsdækkende maskinhandel, hvilket vil sige, at du kan finde dem flere steder lokalt i hele landet. Du kan blandt andet få hjælp til service og reservedele, men du har også mulighed for at lease en traktor. 

Din samarbejdspartner tæt på

Semler Agro er at finde i hele landet, og de har en klar målsætning om at være den bedste samarbejdspartner for dig og landbruget. Derfor kan du trygt stole på, at det er troværdig og fornuftig service, du får, når du henvender dig til Semler Agro. Har du brug for ekstra maskinkræfter til de travle perioder? Så hop ind og se dine muligheder for at lease en traktor!