Undgå stridigheder: Vælg den rigtige entreprenørvirksomhed

31. juli 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Når der skal planlægges og udføres store byggeprojekter, er det vigtigt, at der indgås klare aftaler, som overholdes af både kunde og entreprenør.

Det kræver både tillid og indsigt at indgå et solidt samarbejde med en entreprenørvirksomhed, når man skal have sat gang i et stort byggeprojekt. I værste fald kan man ende med en byggekontrakt, som man kan have lyst til at rive over, hvis ikke aftalerne overholdes.

Det er tilfældet i Helsingør Kommune. Borgmesteren i kommunen, Benedikte Kjær (K), har nemlig haft lyst til netop at ugyldiggøre kontrakten mellem kommunen og entreprenøren i forbindelse med byggeriet af et nyt stadion i byen, som sidste sæson havde et hold i Alka Superligaen.

Ifølge EjendomsWatch mener kommunen nemlig, at entreprenøren har sprunget fra en del af aftalen.

Det siger næsten sig selv, at en sådan strid er uønsket i forbindelse med et stort byggeprojekt. Uanset om man som kommune eller virksomhed ønsker et projekt realiseret på den måde, som man ønsker og håber.

I de fleste tilfælde kræver det stor erfaring og et solidt fundament i entreprenørvirksomheden, hvis den skal kunne formå at løfte store byggeopgaver.

Eksempelvis er KG Hansen en entreprenørvirksomhed med stor erfaring i store byggeprojekter, som har sikret selskabet overlevelse og udvikling i mere end 100 år. Virksomheden lægger vægt på at arbejde ansvarligt, udvise respekt, være troværdig og holde en høj faglighed i alle dele af en byggeproces, så den aftalte kvalitet leveres.