Udfordr skæbnen i Københavns klatrepark

15. juni 2017 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Ta’ i klatreparken lidt udenfor København, og oplev verden fra en helt ny vinkel. Klatreparken byder på nye udfordringer, og du har rig mulighed for at udvikle dig som person. 

Det kilder i maven på flere måder, og du kan mærke at dine håndflader er mere svedige end normalt. Det er nogle af de følelser, som du kan få, når du besøger Frederiksdal klatrebane, der er en klatrebane ved København. Her har du mulighed for at prøve kræfter med at klatre ude i naturen, og klatre rundt på forskellige opstillede baner.

Klatreanlægget har har 6 svævebaner på de 3 baner, der er i 3 forskellige sværhedsgrader. Klatrebanens sikkerhed er så god, at det ikke er en mulighed at gøre noget galt. Banerne er derfor også godkendt til børnefødselsdage og aftenarrangementer, da banerne ikke behøver holdes under opsyn hele tiden. Det er derfor et godt sted for både voksne og børn, der kan lege på de forskellige klatrebaner. Man skal dog være højere end 135 cm og veje under 120 kg, men alder er ingen hindring.

Alle banerne er tilpasset den tilliggende skov, så det fremstår som en del af naturen. Klatrebanen er fra 3 meter til 16 meter oppe i træerne. Banen fremstår som en Tarzan bane, hvor man klatre i skolen som aberne i junglen.