Tag på luksusferie på Mauritius

29. juni 2020 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Rejser til Mauritius er den ultimative luksusferie og er samtidig en ferie, som du aldrig vil glemme. Mauritius er paradis helt tæt på. I hvert fald for dem som elsker kridhvide sandstrande, eksotiske vandfald og et absolut fantastisk farverigt koralrev.

 

Hvad med børnene?

Selvom Mauritius er en ø i absolut luksus, så er det også en ø, som mange børnefamilier kaster deres kærlighed på. Øen byder på meget mere end bare hvide sandstrande og flotte eksotiske vandfald. Har I planer om en luksusferie, som også gerne må være en aktiv ferie, så er Mauritius det perfekte valg.

 

Er I derfor en familie, som gerne vil have en aktiv ferie med masser af udfordringer og spændende oplevelser? Så er en rejse til Mauritius en ideel feriedestination. Her er der rig mulighed for både at dykke i det krystalblå hav, men I kan også prøve kræfterne af med at fiske eller endda komme på en af de populære dykkerudflugter.

 

Skal aktiviteterne hellere foregå på land, så har I også mulighed for at tage et spil golf på en af øens mesterskabsbaner.

 

Med så mange muligheder er Mauritius blevet et populært rejsemål. Både for par som ønsker sig en romantisk badeferie, men i særdeleshed også for børnefamilier som ønsker at dase i varmen og kombinere deres ferie med sjove og spændende aktiviteter.

 

Hvor skal I bo?

Hotellerne på Mauritius er fred og ro og kan imponere selv den mest kræsne gæsts mange krav. Hotellerne er fantastiske, hvor mange af dem er bygget op med stor respekt for de omkringliggende områder. På Mauritius oplever du en ø, som endnu ikke har fået fært af charterindustrien, hvilket sikkert også er med til at gøre den smukke ø absolut fantastisk.