Tag på familieferie på en sejlbåd

27. februar 2020 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

At tage på familieferie i en sejlbåd kan være en oplevelse for livet. Sejlbådsferier har utrolig meget at byde på, da I som familie er samlet om alt lige fra sejladsen, madlavningen, vasketøjet til naturoplevelser.

Hvor er sejlbåden?

Når I som familie skal på sejlbådsferie, kan I vælge enten at leje en båd eller selv købe en sejlbåd. Har I planer om, at det skal være jeres foretrukne ferieform i mange år frem i tiden, vil det være en fordel at købe en sejlbåd.
Sejlbåde kan købes i alle størrelser og både som nye og brugte. Det er derfor en god ide at kigge på jeres budget, størrelsesbehov, og om I er mest til en ny eller en brugt sejlbåd. Lav en god research hos forskellige bådforhandlere for at finde ud af, hvad der er på markedet. Find både til salg her.

Hvor skal sejlturen gå hen?

Der er mange steder, som sejlbådsturen kan gå hen. I kan for eksempel vælge at sejle rundt i de danske farvande for at udforske alle de hyggelige danske havne, der findes rundt omkring.

Skovshoved Havn

Skovshoved Havn har et helt specielt havnemiljø, hvor I har muligheden for at se den berømte tankstation, der er tegnet af Arne Jacobsen, og som blev opført i 1936. Skal I have lidt luft under vingerne, så ligger Dyrehaven og Dyrehavsbakken kun få kilometer væk.

Bøgeskov Havn

Bøgeskov Havn byder på naturoplevelser samt fred og ro. I kan gå langs stranden eller vandre på Trampestien, der leder jer forbi Stevns Klint og til Rødvig Havn.