Tag på campingtur i din sommerferie

4. september 2020 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Er du en af dem, som altid var på camping med din familie som lille? Du har sikkert nogle super gode minder derfra – store legepladser, hvor du altid fandt en ny ven, opvask i hånden, mad på grill, og en lille snusket koisk, hvor du måtte få lidt snolder sidst på aftenen.

Nu er du måske blevet voksen, fået en kæreste eller en familie som du skal skabe sommerferieminder med. Camping er en ideel måde at holde ferie på – du får frisk luft, afslapning, hygge og kan lave forskellige fysiske aktiviteter i løbet af dagen. Det er ligeledes billigere end at skulle betale for flybilletter og hotel.

Muligheder på en campingtur

Der er mange måder at holde campingferie på. En campingvogn er smart, men også dyr. Sådan en kan vist kun betale sig, hvis man camperer fast hvert år. Modsat campingvognen er det helt klassiske telt. I dag findes der jo et hav af telte, og nogle er mere luksuriøse end andre – derfor kan en telttur også blive rigtig god. Et tilbud midt i mellem disse er en campinghytte. På flere campingpladser er det muligt at leje campinghytter, og dette kan måske løse manges ”problemer” ved en campingferie. I en hytte sover du godt i en seng og kan lave mad i et køkken. Hytter er hyggelige, og du kan få følelsen af at være i sommerhus.

Hjarbæk Fjord campingplads

Hjarbæk Fjord Camping er blot et eksempel på en god campingplads, som tilbyder leje af campinghytter. Her får du ligeledes smuk udsigt ud over Limfjorden. Hjarbæk Fjord Camping har flere forskellige hytter, så der er både en til dig, som blot vil have en simpel overnatning eller lidt mere af en luksusoplevelse.

En campingferie kan virkelig være mange ting, og du kan gøre det lige, som du holder mest af.