Tag familien, vennerne eller kollegaerne med til Frisbee Golf

25. januar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Trænger du til en rigtig sjov dag med din familie, venner eller kollegaer, så arranger en dag med Frisbee Golf – det er en kanon sjov oplevelse, hvor I får mulighed for at konkurrere og samarbejde på kryds og tværs.

Frisbee golf i praksis

Frisbee golf eller disc golf, som det også bliver kaldt, er et unikt spil, hvor golfkuglen er erstattet med en specialdesignet frisbee og selve hullet er byttet ud med en specialdesignet frisbee golf kurv. Det gør det ekstra udfordrende, da det kræver lidt mere teknik. Det gælder om at ramme frisbeen ned i kurven på færrest mulige kast. Så hvis man er frisk på at udfordre sig selv og udforske en ny og anderledes sport, så er det bare med at få sat en dato og få bestilt. Alle niveauer og aldre kan være med til at spille, og der er ingen tvivl om, at alles humør kommer helt i top.

Der er flere klatreparker og lignende steder, der tilbyder Frisbee Golf. En af dem er Havreholm Klatrebane, der har en professionelt designet 9 hullers par 3 disc golf bane, som løber gennem et smukt område under klatrebanerne.