Tag din e-cigaret med på ferien

29. juni 2020 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Der er nok at tænke på, når du skal på ferie. Bekymrer du dig eksempelvis om, hvorvidt du har lov til at tage din e cigaret med eller ej. Her kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil have din e-cigaret med på ferien.

Det bør du undersøge

Rigtig mange bruger i dag e-cigaretter. Og når du skal på ferie, vil du naturligvis gerne have din e-cigaret med. Men restriktionerne omkring e-cigaretter er forskellige fra land til land, og de ændrer sig også regelmæssigt. Derfor kan det være svært at vide, om du må dampe på din e-cigaret på ferien.

Når du planlægger din ferie, så tjek reglerne, før du bestiller. Her bør du undersøge to ting:

  1. Hvad er lovene vedrørende e-cigaretter i det land, du ønsker at besøge?
  2. Hvad er lufthavnsrestriktionerne med hensyn til e-cigaretter?

E-cigaretter i udlandet

Vælg din destination med omhu

Nogle lande har love mod e-cigaretter og nogle har love mod at sælge e-væsker med nikotin. Er det meget vigtigt for dig at have din e-cigaret med, er det vigtigt, at du tjekker, om dette er gældende på din feriedestination.

Eksempelvis er e-cigaretter ulovlige i Thailand, og lovene om e-cigaretter varierer fra stat til stat i USA. Det bedste råd er derfor, at du tjekker dette, inden du rejser.

Tag ikke nogen chancer

Tager du din e-cigaret med til et land, hvor det ikke er lovligt, vil du i nogle tilfælde få en stor bøde. Andre steder kan du endda risikere en fængselsstraf. Det er derfor vigtigt, at du ikke tager nogen chancer på ferien.