Skal terrassen have en overhaling?

30. april 2017 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Havefliserne skal renses og planterne skal ud i haven. Foråret er lige om hjørnet, og derfor skal terrassen have en hjælpende hånd. Det kan være en ny belægning af havefliser eller nogle nye plantekasser til at give den triste terrasse et nyt liv. 

Det helt store fokus ligger på haven lige for øjeblikket. Det er både i diverse TV-programmer samt i diverse magasiner, der har have og design som hovedfokus. Det er netop på denne årstid, hvor er det muligt at lave de helt store forandringer, så huset og haven står knivskarpt til sommer, når terrassen skal tages i brug med en tapas tallerken og et glas vin.

Når man skal forny haven, så er det vigtigt at tænke på helhedsudtrykket. Fliser til have og terrasse er velegnet til at have en sammenhæng mellem huset og haven, og det kan derfor være en god måde at skabe dette helhedsudtryk.

Der findes mange slags fliser, og der er derfor stor mulighed for at finde en flisetype, der passer til husets design og indretning. På den måde kan man få huset til at blive en del af haven, og det kan også være med til, at man får brugt terrassen endnu mere. Hvis du ikke ved, hvor du skal begynde at lede, så find dine have- og terrassefliser her: http://www.flisekompagniet.dk/Have–og-terrassefliser.293.aspx