Skal du og familien på camping i Danmark?

31. maj 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Hjarbæk Fjord Camping er en kulmination af smuk, midtjysk natur, et familievenligt sted med masser af plads til leg for børn, pool og fjord. Hjarbæk giver dig alt dette i én samlet pakke.

Hvis fisketure i Midtjyllands bedste fiskeområde, mountainbiking i heden og smuk natur lyder som noget for dig og din familie, så er camping for hele familien i Midtjylland på Hjarbæk Fjord Camping lige sagen for jer.

På Hjarbæk Fjord Camping er der nemlig plads til hele familien. Der er aktiviteter til alle aldre både for familien i fællesskab men også voksne og børn hver for sig.

Til børnene er der en god og stor legeplads og et hurlumhejhus, hvori børnene kan mødes og se film og spille spil. Legepladsen er både udfordrende og spændende på samme tid. Her kan de køre mooncar, spille minigolf, hoppe på en af hoppepuderne, tage en svingtur henad svævebanen, hoppe på trampolinerne og meget, meget mere. Hjarbæk Fjord Camping er en oase før børn og tweens, og hvert år kommer der mange børnefamilier, så der er masser af mulighed for at få nye ferievenner.

Til de voksne er der også mulighed for at holde en aktiv ferie. Kan du lide roen i at fiske med en fiskestang? Hjarbæk Fjord er et sted, hvor mange lystfiskere tager hen for at fiske. Derfor er der også mange af gæsterne, der udnytter ferien til at komme helt ned i gear ved at fiske med fiskestangen. Måske der bliver til aftensmaden? Ydermere kan man lege cykler og cykle fjorden rundt eller udforske det smukke terræn, der er omkring campingpladsen.