Sådan får du dine karsprængninger til at forsvinde

14. september 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

En ind-sprøjtning af lægemidlet Aethoxysclerol i de små blodårer, som efterfølgende går til grunde, og så forsvinder dine karsprængninger. Så let kan det gøres, hvis du får behandling af karsprængninger på ben hos Åreknudeklinikkerne.

Man kan sikkert og effektivt behandle karsprængninger med mikroscleroseringer, der betyder denne ind-sprøjtning i blodårerne. Åreknudeklinikkerne er specialiserede i at fjerne åreknuder og karsprængninger, og deres meget erfarne behandlere er certificeret af sundhedsstyrelsen. De er også nogle af de eneste, der kan tage sig af de mere alvorlige tilfælde af blandt andet åreknuder.

Du kan læse meget mere om karsprængninger på deres side, hvor du også kan se en informerende video, der viser dig noget om, hvordan karsprængninger ser ud, og hvordan de behandles. På siden finder du også information om priser, forsikring og meget mere.

Karsprængninger viser sig som trådlignende blodårer, der ligger helt overfladisk i huden og de kan derfor medføre områder med blå eller lilla misfarvning. De kommer oftest i sammenhæng med åreknuder og kan af og til komme som bivirkning af operation for selvsamme. De forsvinder ikke af sig selv, tværtimod har de en tendens til at forværres. Ofte kan de ikke mærkes, og de er derfor mest et kosmetisk problem.

Før man behandler åresprængninger er det vigtigt at vurdere om der er underliggende åreknuder, som skal behandles. Ellers vil karsprængningerne ofte hurtigt komme igen.