Sådan bærer du en herrehoodie med stil

25. august 2020 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

En herrehoodie har muligvis ikke fundet frem til dit klædeskab endnu. Men det er altså en af de mest behagelige og praktiske beklædningsdele. En hættetrøje behøver slet ikke at blive gemt væk og kun blive brugt inden for hjemmets fire vægge, når der rigtig skal slappes af. En herre hoodie kan sagtens bæres med stil, når du skal ud af døren i weekenden.

Hvad er en hættetrøje?

En hættetrøje er en slags sweatshirt med en hætte. Den bruges for det meste som fritidstøj eller sportsbeklædning med et par sweatpants til. En hoodie kan betegnes som hyggelig, da den har hætten til at tage over hovedet og ofte en lomme foran til at putte hænderne ind i.

Bomberjakke med hættetrøje

Overvejer du en kombination af en hættetrøje og en bomberjakke, går du ikke galt i byen, da de begge er populære. Vælg en hættetrøje med lynlås i en klassisk farve såsom grå, sort eller marineblå for det perfekte look sammen med en bomberjakke. Afslut hele outfittet med et par sorte eller mørkeblå jeans samt et par stilfulde sneakers. Herefter er du klar til at bevæge dig ud fra matriklen.

Denimjakke med hættetrøje

At parre en hættetrøje med en denimjakke er en fremragende måde at opnå et look, der er både afslappet og cool på en gang. Selvom du kan vælge mellem mange typer denimjakker til dette outfit, fungerer en blå denimjakke ekstremt godt.

Prøv at sætte jakken sammen med en hvid eller grå hættetrøje, et par jeans og et par lækre sneakers. Det giver dig et stilfuldt og afslappet look.