Rene tænder hele dagen

1. oktober 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Mangler du lige det sidste, før dine tænder føles rene dagen lang, er GUM tandstikker det sikre valg. Hos 2SMILE finder du et bredt udvalg af produkter, der sørger for en god mundhygiejne.

Faglighed og kvalitet

En god service, stærke priser og levering lige til døren gør 2SMILE til det oplagte valg, når du skal pleje din mund og dine tænder. Samarbejde med tandlæger, tandplejere og universiteter sikrer, at produkterne er af højeste faglighed og kvalitet, hvad end du søger el-tandbørste, tandpasta, mundskyl eller andre mundplejeprodukter.

Fri for madrester

Et godt supplement til den daglige tandbørstning er tandstikken. Den er let at have med sig rundt i et praktisk opbevaringsetui, og så er den et godt alternativ til interdentalbørsten, der ligeledes holder mellemrummene mellem tænderne rene. Tandstikker fra GUM er skånsomme mod dine tænder og dit tandkød, så du undgår slid. Ligeledes fås de i forskellige former og størrelser, så de passer præcist til dine tænder. GUM tandstikker fjerner plak og madrester, og så er de lette at anvende og have med sig i hverdagen. Hermed hjælper de til, at dine tænder føles rene hele dagen, når du jævnligt plejer din mundhygiejne.