Mulighed for at lease en elcykel

14. september 2020 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Har du ikke prøvet en elcykel nu, så skal du tage at gøre det. Det er en fantastisk følelse af at sætte sig op på en cykel og derefter mærke fremdriften ved blot at træde let rundt med pedalerne. En elcykel er genial til dig om gerne vil motionere, men eksempelvis har langt til arbejde eller nogen form for smerter, for sådan en cykel hjælper dig nemt rundt omkring. Dog er en elcykel også af en vis prisklasse og derfor uopnåelig for mange – derfor skal du anbefale JOOLL til din arbejdsplads! JOOLL gør det nemlig muligt for din arbejdsgiver at lease en elcykel.

JOOLL tilbyder mange elcykler

JOOLL gør det muligt for alle at få en elcykel – du får den nemlig af din arbejdsplads. Det er egentlig et meget simpelt koncept:

  1. Din arbejdsgiver leaser en JOOLL – de har cykler med eller uden el
  2. Cyklen bliver stillet til rådighed for dig, så du kan bruge den til og fra arbejde, men også i det private
  3. Du bliver beskattet af leasingprisen over lønnen
  4. Der er fuld service og forsikring inkluderet

JOOLL leverer til hele Danmark, og de har et stort udvalg af komfort eller sport elcykler, og de har ligeledes cykler, som kommer i top designs – der er mange muligheder med JOOLL.

En elcykel giver dig masser af frihed

Med en elcykel kan du nemt komme fra A til B – og også længere end det. Du kan nemt gøre noget godt for miljøet ved at anskaffe dig en elcykel, da du derefter kan hoppe på cyklen frem for at tage bilen. En elcykel er altså både god for dig og for miljøet.