Med rytmikken som våben på Øse Efterskole

31. juli 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Har du lyst til at arbejde med din musikalitet både individuelt og i fællesskab med andre? Så har du nu en unik mulighed for at arbejde med dét, du brænder mest for, 12 timer om ugen i et helt år. På Øse Efterskole lægges der vægt på, at det skal være sjovt at gå i skole. Så pak tasken og dit instrument og tag afsted på musiklinjen på Øse Efterskole!

Hvis du også bare elsker musik og ønsker at blive bedre til at spille på dit instrument, eller hvis du ønsker og lære at spille på et nyt, så har du chancen på Øse Efterskole. Her kan du modtage musikundervisning på alle niveauer, så ligegyldigt om du er nybegynder eller på konservatoriet, så har Øse Efterskole rammerne og midlerne til at kunne gøre dig endnu bedre.

Og rammerne for musikken på Øse Efterskole er noget ganske særligt. Musiklinjen holder nemlig til i Musikhuset med hele 3 øvelokaler, der er fyldt op med fede musikinstrumenter, som DU kan få lov at spille på. Derudover er der et lokale til elektronisk musik og et lydstudie oveni. Når vejret er godt spilles der ude på den udendørs scene, der er bygget til ét af øvelokalerne.

På Øse Efterskole mangler de lige netop dig! Forskelligheder er hele fundamentet i fællesskabet både i det store efterskolefællesskab, men også i det musikalske. Der er plads til alle uanset, om man er til heavy rock eller jazz. Lige nøjagtigt din form for musik er der plads til at blive spillet på musiklinjen.

Så hvad venter du på? Et helt år fyldt med musik og venskaber ligger lige om hjørnet. Vil du være med på holdet? Så læs mere om linjen hos Øse.