Mangler du inspiration til en familietur i sommerferien?

18. juli 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Mangler du og din familie inspiration til, hvad I kan lave sammen i sommerferien? Så kunne I tage til Frederiksdal Klatrebane, hvor I kan udfordre jer sammen og få en hyggelig udflugt ud af det.

Sommerferien er indtruffet, og det kan nogle gange være svært at finde på, hvad man har lyst til at lave som familie. Men vejret er godt, og det giver mulighed for mange sjove oplevelser udendørs. Hvis I som familie kunne tænke jer at udfordre jer sammen og slippe børnene fri i et rent abeparadis, så skulle I tage til Frederiksdal Klatrebane., der er en klatrepark med tre forskellige baner i forskellige sværhedsgrader, der ligger i en del af det meget smukke Frederiksdal Skovdistrikt.

Hos Frederiksdal Klatrebane får I mulighed for at bruge jeres krop, få sved på pande og mærke, at det kilder i maven på den helt rigtige måder. I kan starte på de lave baner, hvor I kan lære at blive fortrolig med det. Det kan give jer mod og styrke til at prøve jer på de lidt højere baner. Der er således baner for både børn og voksne og øvede og uøvede. På klatrebanen er der styr på sikkerheden med godkendt sikkerhedsudstyr, og så er der også en tilhørende kiosk og en bålplads, sådan at I kan gøre en heldagstur ud af det.

Læs meget mere om klatreparken på: http://www.frederiksdalklatrebane.dk/