Lifte der gør arbejdet nemmere

20. maj 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Når biler og motorcykler skal repareres, er det langt nemmere at få dem op i en højde, hvor du kan komme under og hele vejen rundt om køretøjet. Hos AJ Engros finder du et stort udvalg i lifte, der gør arbejdet meget nemmere.

Til bil og MC

Hos AJ Engros finder du et stort udvalg af lifte, hvilket blandt andet indebærer søjlelifte, klargøringslifte, saxelifte, kørebanelifte og MC-lifte og standere. Derudover er der en masse tilbehør til de forskellige lifte og standere, så du hele tiden kan holde dem mest mulige effektive og opdateret. Med disse produkter bliver arbejdet på værkstedet meget nemmere, så det altid er lige til at ordne reparationerne.

En gave for værkstedet

Blandt lifte kan du både få en 1-søjlet og en 2-søjlet lifte. Førstnævnte er populær med sin høje løftekapacitet, samtidig med at den let kan flyttes, når den ikke er i brug. Hermed skabes der plads, så du hurtigt kan komme i gang med andre reparationer. Den 2-søjlede lift er klassisk kendt for både nemt og hurtigt at løfte køretøjerne. Mulighederne for lifte hos AJ Engros er mange, men fællesfaktoren er, at de alle gør reparation og vedligeholdelse af biler og motorcykler nemmere. Derudover er det også nemt at montere dem fast i gulvet, mens andre kan flyttes, så der er god plads, når de ikke er i brug. Når du køber lifte hos AJ Engros, får du CE-mærkede produkter, der overholder EU-lovgivningen, så du trygt kan stole på, at forholdene er helt efter bogen.