Længes du efter et langtidsophold i varmen?

20. januar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Er du også træt af sne, slud og iskolde vinde, der præger de danske vintermåneder? Længes du efter solskin og varme, længere dage og grønne golfbaner? Så er et longstay golfophold lige noget for dig!

De kolde vintermåneder i Danmark hindrer mange i at komme udenfor og være aktiv. Golfspillerne er særligt udfordrede på at dyrke sin sport, fordi mange af golfbanerne rundt omkring i Danmark holder lukket i vinterperioden.

Men kulden skal ikke holde dig tilbage fra at spille golf. ClassicGolf giver dig nemlig mulighed for at trodse vinteren og tage på et longstay ophold i sydens sol og varme. På et longstay ophold kan du opleve solen og varmen en hel måned og tilmed få spillet en masse golf også på trods af, at kalenderen viser vinter.

Spanien, Portugal og USA er vinterdestinationerne, der udbyderlongstay golf. Herunder er Spanien især en populær destination blandt mange ’longstay golfere’.

Hvem drømmer ikke om lejligheder med altan, eftermiddagssol og masser af sociale aktiviteter, når man er gået i vinterhi hjemme i kolde Danmark? Du har mulighed for at få det alt sammen i Estepona, som er en af destinationerne for longstay golf.

Få nye venskaber

Et longstay golfophold giver dig mulighed for at knytte nye venskaber samt at møde nye bekendtskaber. Golf er en god social aktivitet at samles om. Sporten er nemlig mere end bare konkurrence – det er også en aktivitet, der giver plads til gode samtaler undervejs. Hvem ved – måske finder du nogle nye træningsmakkere til at duellere med hjemme i Danmark? En longstay golfrejse er et livsstilsophold og en ultimativ ferieoplevelse, som du ikke må gå glip af.