Kun fantasien sætter grænser hos Sigma

5. oktober 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Skal du have bearbejdet metal, konstrueret stål, skåret i læser eller noget helt andet? Sigma Process Engineering er en maskinfabrik nær Kolding og Vejle, der har over 40 års erfaring i branchen.

I Egtved, der ligger et sted nær Kolding og Vejle ligger Sigma Process Engineering. Det er en maskinfabrik nær Kolding og Vejle, der ud fra ordrer producerer alt inden for metalbearbejdning og stålkonstruktioner. De har som virksomhed over 40 års erfaring i faget, og de er derfor nogle af de mest erfarne i branchen.

En moderne maskinfabrik

Sigma Process Engineering er vel, hvad man kan kalde en moderne maskinfabrik. De har en bred vifte af specialer inden for alt fra laserskæring, rustfrie tanke, procesanlæg, mixere, rørværker og kompensatorer. Derudover har de også deres egen tegnestue, hvor de udarbejder tegninger, beregninger, tilbud og meget mere, og på den måde er det altid kun fantasien, der sætter grænser hos maskinfabrikken. Her kan nærmest alt lade sig gøre.

Noget af det, Sigma især bestræber sig på, er at være en flad organisation, der går ind for er pris og leveringstid, der er yderst konkurrencedygtig. Og så kontrollerer Sigma altid alle væsentlige processer, helt fra fra udvikling til salg, konstruktion, design, test, produktion, kontrol og levering, for at du som køber kan være helt sikker på, at dine bestillinger er i sikre hænder.