Konkurrencemæssig fordel i forhold til dine jagtkammerater

30. september 2020 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Har du og dine jagtkammeraet ofte konkurrencer, om hvem der kan nedlægge det største vildt, eller hvem der kan skyde flest i løbet af jagtsæsonen? Nu har du mulighed for at give dig selv en konkurrencemæssig fordel. Med et vildtkamera vil du nemlig hele tiden være et skridt foran.

Mulighed for at tracke vildtet direkte på telefon og mail

Med de fleste nye vildkameraer har du mulighed for at modtage billeder med det samme på både MMS og e-mail, når dit kamera ved fodrepladsen eller marken har opfanget bevægelser indenfor registreringsafstanden. Du vil derfor kunne følge med i, hvornår og hvor ofte vildtet kommer i nærheden af dit opsatte kamera. Det vil give din en stor fordel i forhold til dine jagtkammerater, da du på forhånd ved, hvornår vildtet som regel færdes i området, og eventuelt hvor mange der kommer i området. Hvis du ønsker, kan du med flere af de populære vildtkameraer endda dele det med op til fire af dine jagtkammerater.

Store forskelle på registreringshastighed og -afstand

En af de helt faktorer, når det kommer til valg af vildt kamera, er registreringshastigheden og -afstanden. Der kan nemlig være store forskelle, på hvor hurtigt et kamera opfanger bevægelser inden for registreringsafstanden og derved tage et billede af vildtet, inden det har forladt området igen. Ligeledes er det vigtigt at finde et kamera med en stor registreringsafstand, hvor billeder skal tages på store åbne områder, og hvor det har mindre betydning, hvis kameraet er placeret i et mindre område. Det er derfor afgørende at finde ud af, hvilket behov du har, inden du vælger dit vildtkamera.