Kamouflagetøj til forskellige formål

15. april 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Det kan både være fritids-jægere, outdoor-typer og eventyr-vandrere der har gavn af særlige egenskaber i beklædningen. Eet er det visuelle, materialet skal kamouflere i forskellige typer af terran, noget andet er funktionaliteten.

Har du måske gavn af indbyggede knæ-puder, en lomme der er indrettet til fiskekniven, eller har du gavn af beklædning af brændhæmmende materialer?

MultiCam er synonymt med det patenterede MultiCam® farve-system og særlige kamouflage-mønster der nedsætter synligheden på tværs af lysets spektre. Det visuelle udtryk er udviklet med direkte input fra militæret og politiet, som det ideelle grundlag for grundmaterialet i beklædning til taktisk brug.

Taktisk ekspertise fordrer MultiCam udstyr

Et eksempel er MultiCam TDU Pant, designet i det nyeste Multicam mønster, som yder både visuel og infrarød sløring. Her får du uovertruffen taktisk anvendelighed og pålidelighed, over et bredt spektrum af opgavetyper. MultiCam TDU Pants er fremstillet i letvægts ripstop materiale for at give vedvarende komfort og holdbarhed. En indbygget, selvjusterende livrem, sikrer at bukserne sidder perfekt under al bevægelse. Store lommer, med integrerede lommer, giver mulighed for opbevaring af særligt udstyr. Et supplerene Backup Belt system giver mulighed for, let at tilpasse din taktiske udrustning, og Teflon® behandlingen af stoffet modstår pletter, fugt og skidt.

MultiCam har en verdensomspændende salgsorganisation og udviklingscenter i Irvine, Californien.