Jubilæumsrabat på camping i Midtjylland

13. april 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Oplev skønne Midtjylland og book plads på Hjarbæk Fjord Camping lidt uden for Viborg, hvor der er masser af oplevelser for både små og store. 

Campingsæsonen er for alvor skudt i gang, og det gode vejr er ved at gøre indpas. Trænger du og din familie til en lille pause fra hverdagen, så tag på camping i Midtjylland.

Hjarbæk Fjord Camping fejrer nemlig 50 års jubilæum i år, og derfor tilbyder de 50 procent rabat både i bededagene og i midten af juli måned.

Det er derfor med at slå til hvis man vil nyde den sydlige del af Limfjorden og gøre brug af de mange faciliteter, som Hjarbæk Fjord Camping tilbyder. Der er udekøkkener til de voksne og legepladser med trampoliner og gynger til de små, og derudover har Midtjylland mange muligheder for udflugter inden for en passende køreafstand.

Hjarbæk Fjord Camping er generelt en meget populær campingplads, og også i vinterhalvåret har pladsen været velbesøgt, som TV Midtvest skriver her.

Det er både muligt at booke en hytte eller blot en almindelig plads til telt eller campingvogn, og størstedelen af pladsen er delt op i små terrasser, hvor der er god udsigt ud over Limfjorden.