Hvordan leder man forandringsprocesser?

16. april 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Er du et sted i dit liv, hvor virksomheden eller organisationen er i forandring? Stifinderprogrammet er et ledelses- og uddannelseskursus, der har forandringsprocesser i fokus.

Forandringsprocesser der virkelig forandrer. Det er, hvad du kan regne med, hvis du melder dig på Stifinderprogrammet. Det er en lederuddannelse, hvor du vil komme til at lære en masse om ledelse af forandringsprocesser på strategisk niveau. Der kan være mange omstændigheder til, at en organisation er i forandring, og der kan være mange forskellige typer forandringer.

Det kan være en længerevarende forandringsproces, en fusion af flere forskellige virksomhedskulturer, en sammenlægning af flere ledergrupper, sammenlægning af afdelinger eller måske geografisk flytning af virksomheden. Det kan også være, at virksomheden har behov for forandring – økonomisk, ledelsesmæssigt eller på anden måde. Uanset hvad så er det vigtigt  at kunne administrere, styre og lede den slags forandringsprocesser, sådan at forandringerne bliver implementeret på bedste måde.

Over 2.000 ledere og specialister har indtil videre været igennem programmet, hvilket også betyder, at det har stor erfaring på bagen, samtidig med at programmet også har forskning fra blandt andet Harvard University i ryggen. Blandt de virksomheder, der har haft glæde af Stifinderprogrammet som virksomheds-specifikt forløb kan blandt andet nævnes: SEAS-NVE, Irma, TDC Internet, Novo Nordisk, LEGO, Fakta, Kvik, NNE Pharmaplan og Jyske Bank, så de har haft med nogle af de største spillere på markedet at gøre.

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan et særligt tilrettelagt Stifinderprogram kunne se ud for din virksomhed, så kan du kontakte headcoach på Stifinderprogrammet eller læse mere på stifinder.net.