Hvad kan man bruge et whiteboard til?

10. december 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Et whiteboard kan bruges til mange ting. Men særligt uundværlig er den på et kontor, fordi den giver dig mulighed for at tale og fortælle på en visuel måde. Se det store udvalg af whiteboards hos tavlespecialisten.dk.

Den er ekstremt smart at have på kontoret. Ja, nogle vil nok mene helt uundværlig. Uanset hvad, så giver den i hvert fald mulighed for at tegne, fortælle og formidle på en visuel måde, hvor du nemt kan vise dine ideer, og så kan den gøre planlægning meget lettere. Det er selvfølgelig et whiteboard, der er tale om. En tavle med en hvid skriveoverflade, der ganske enkelt passer ind i alle kontormiljøer. De kan dog også findes i andre farver, hvis hvid ikke er sagen.

Whiteboards kan du få hos tavlespecialisten, der har et utrolig stort udvalg af forskellige boards, der alle leveres med en pennehylde, hvor du praktisk kan have dine skriveredskaber. Tavlerne er produceret med en miljøvenlig, stålkeramisk E3 overflade, der selvfølgelig er magnetisk. Rammerne er natur- eller hvidanodiseret aluminiumsramme med plasthjørner.

Men faktisk kan et whiteboards også sagtens du som andet end bare en tavle. Eksempelvis er den meget praktisk i jeres frokoststue, hvor den kan fungere som opslagstavle til meddelelser og lignende. Tavlerne er nemlig magnetiske, at tilmeldingssedler, fotos og andet nemt kan monteres på tavlen med magneter.

Så hvis I vil gøre kontoret mere funktionelt, så køb et whiteboard, hvor du løbende kan skrive dine ideer op eller gøre dine mål synlige som motivation til medarbejderne.