Hurtige forsendelser med pakkelabels

21. juli 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Med labels til forsendelser fra etiketlageret.dk kan du trygt stole på, at dine pakker kommer sikkert frem. På de forskellige labels er logo og navn på det respektive fragt- eller kurerfirma, hvilket betyder, at pakken er nemmere at aflæse og dermed hurtigere kommer frem.

Glad afsender og modtager

Siden 1994 har Etiketlageret produceret etiketter med et mål om, at hver pakke skal leveres fejlfrit. Ved en glidende levering er alle parter nemlig glade, hvorfor Etiketlagerets kunder ofte ender ud i et samarbejde. Når du skal afsende en pakke, er der et væld af fragtfirmaer at vælge mellem, men uanset hvilket du vælger, kan du med stor sandsynlighed finde det på hjemmesiden. Af post- og kurerfirmaer kan blandt andet nævnes DHL, BRING, PostNord og Danske Fragtmænd. Ved at vælge en label med firmaets navn og logo på, ved kurererne præcis, hvor på pakken de skal kigge, når den skal videresendes. Dermed vil din pakke hurtigt ende hos rette ejermand.

Nem print-selv

Når du har fundet de labels, du søgte, hos etiketlageret.dk, skal du vælge, hvordan du ønsker dem. Du kan nemlig både vælge mellem labels på ruller, falsede etiketter, eller hvor de er i ark. Rullerne passer til din printmaskine, så du selv kan stå for at udskrive dem. De falsede etiketter har fremføringshuller og fås også i A4- og A5-ark, der lige så kan printes af dig. Uanset hvor din pakke skal hen, og hvilket kurer- eller fragtfirma, der skal stå for forsendelsen, så kan labels fra etiketlageret.dk gøre proceduren nemmere og problemfri, så både du og pakkens modtager bliver tilfredse.