Hjælpemidler til handicappede

31. januar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Hvis du leder efter hjælpemidler til handicappede eller gangbesværede, så er IMMO Danmark det helt rigtige sted. De producerede masser af elektroniske hjælpemidler, der gør livet nemmere for netop dem.

Måske er du selv gangbesværet eller har et handicap, eller måske kender du en, der er. I så fald ved du, at der er mange hverdagslige ting, der kan være meget besværlige. IMMO arbejder for at gøre livet lettere for netop disse mennesker og laver elektroniske hjælpemidler til hverdagen.

Eksempelvis kan du på deres webside finde en translet, som er en trehjulet el-scooter, der er nem at manøvre og bruge i hverdagen. Derfor er den også et rigtig fint hjælpemiddel til gangbesværede, der har brug for en hånd i hverdagen, og som gerne vil komme lettere og mere smertefrit rundt.

Et andet hjælpemiddel, du også kan finde på siden, er hjælpemotoren Easygo Rehab, der kan monteres på kørestole for at give aflastning for ledsageren, og på den måde gør den også livet som kørestolsbruger lettere.

Dernæst har IMMO også det produkt, der hedder Volthockey, der er et hjælpemiddel, der gør det muligt at dyrke sport og spille elhockey selvom man er gangbesværet eller handicappet, og på den måde kan den være med til at bringe livsglæde og energi ind i livet. Kig forbi IMMO og se deres stole udvalg af hjælpemidler til handicappede.