Har du brug for nogle smarte magnetlommer?

15. november 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Magnetlommer kan bruges til mange ting, blandt andet som prisskilte i butikker, på reoler på kontoret eller som køleskabsmagneter. Find et stort udvalg hos Easytech.

Uanset, om du kalder dem magnetlommer, magnetiske lommer, magnetiske fotolommer, fotomagneter eller køleskabsmagneter, så giver det det samme i sidste ende. Hos Easytech kan du få dem i alverdens forskellige størrelser og former, og de kan blive leveret lige til døren. Derudover er de ekstremt billigt, så du kan sagtens fylde kurven med masser af forskellige magnetlommer, når du er i gang.

Magnetlommerne kommer i en rigtig høj kvalitet, og de holder stort set uendeligt. Derfor kan du også bruge dem igen og igen. Magnetfunktionen i dem er meget kraftig og derfor meget velegnet til eksempelvis metalliske overflader som eksempelvis whiteboards, stålreoler, arkivskabe, køleskaber eller lignende.

Det betyder, at de både ville kunnet bruges på kontoret for at sætte mærkater på skabe eller reoler, de kan bruges på køleskabe derhjemme eller de kan bruges på whiteboards.

Hvis du er i tvivl om noget, så må du endelig kontakte Easytech, så vil de hellere end gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. God fornøjelse!