Guiden til de perfekte badeshorts

27. februar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Uanset om anledningen er en tur sydpå, en tur i svømmehallen eller en tur i bølgerne, så er det nødvendigt med et par behagelige badeshorts. De kommer i mange forskellige modeller og pasformer. Svømning er også en god måde at få rørt kroppen på. Svømning er en aktivitet, som både er skånsom for kroppen og de fleste nyder den vægtløshed, som opleves i vandet. Når du skal vælge de perfekte badeshorts, så bør du overveje hvor aktiv du skal være i vandet, eller om du foretrækker at være strandløve på land. Sørg for at vælge et par badeshorts, som har en god elastik og gerne et bindebånd, så du kan justere pasformen til dine behov.

Når du kaster dig rundt i bølgerne, er det vigtigt at badeshortsene har en god pasform. Badeshorts kommer i både lange og korte varianter. Den korte, stramme variant, anbefales hvis du svømmer rigtig meget og elsker at dyrke fysisk aktivitet. De fleste vil dog sagtens kunne vælge et par løse og behagelige shorts, og samtidig få opfyldt alle dine behov.

Badeshorts fra Intimo kommer i mange forskellige varianter, og med det brede udvalg er det muligt at vælge lige præcis det par, som sidder bedst på din krop.