Gør arbejdet med slangerne lettere

5. april 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Mangler du en slangeopruller? Så bør du kigge forbi InduCleans store udvalg af slangeoprullere, sådan at du ikke med håndkraft skal gå og samle slanger sammen.

Mangler du en maskine, der kan gøre arbejdet en del lettere? En slangeopruller forlænger holdbarheden på dine slanger, fordi der ikke opstår utætheder, fordi de bliver opbevaret forkert som følge af forkert sammenfoldning. En anden god grund til at vælge en slangeopruller er, at din slange fylder mindre og derfor er nemmere, at opbevare. Slanger der flyder på et gulv, kan give anledning til arbejdsulykker, da de er nemme at falde over. Har du derfor den korrekte slangeopruller, så kan du sikre dig imod driftstop og samtidig højner du driftssikkerheden.

InduClean har et stort udvalg af forskellige slangeoprullere. Der findes nemlig både en manuel og en automatisk slangeopruller, en elkabelopruller, haveslangeoprullere, vandslangeoprullere og mange flere. Så alt efter hvilken slange, du har, så kan du finde lige præcis den slangeopruller, du mangler. Hos InduClean kan du heldigvis altid finde et stort udvalg af prisvenlige varianter i topkvalitet. Deres skarpe udvalg byder både på alt fra manuelle til automatiske slangeoprullere, og de kan næsten altid lokke med særlige tilbud på udvalgte varer. De har også produkter i begge ender af prisskalaen, så uanset om du er ude efter en meget billig model eller en high-end variant, så kan du få det hos dem.

Så mangler du en opruller til en eller flere slanger enten privat eller til virksomheden, så kig forbi InduClean.dk.