Glæd dine medarbejdere med nye kokkejakker

16. september 2020 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Trænger dine medarbejdere til nye kokkejakker? En kokkejakke er ikke bare en kokkejakke. Den skal nemlig både være behagelig, og så skal den være praktisk. Disse kvaliteter har Kentaur helt styr på, så kig forbi https://www.kentaur.com/dk/c/kokkejakker og find din nye kokkejakke.

Innovative designs

Fortjener dine medarbejdere nye kokkejakker? En kokkejakke bliver brugt på daglig basis. Det er med på de rolige dage, i travlhed, og så bliver den nogle gange udsat for forskellige madpletter. Der er altså ikke noget at sige til, at jakken bliver slidt, men hvis du sørger for gode kvalitetskokkejakker til dine medarbejdere, vil de helt sikkert blive glade. Sådanne kan du få fat i hos Kentaur. De er nemlig ikke som enhver anden forhandler indenfor kokkejakker og kokketøj generelt. De er innovative, hvilket vil sige, at de konstant udvikler nye og funktionelle kokkejakker, som har lækre detaljer.

Professionelle kvalitetsjakker

En kokkejakke skal være i et flot design, så den udstråler professionalitet, men den professionelle del ses ofte ud fra kokkens udstråling. Maden skal først og fremmest være i orden, men for at en kok kan føle sig tilpas i køkkenet, kræver det det rigtige udstyr til at lave med, men beklædningen skal også være i orden og komfortabel, så der kan være fuld fokus på maden. Når Kentaur designer og producerer nye kokkejakker, er professionelle kokken med i processen, så behov og erfaringer med kokkejakker tages med i designudviklingen. Fortjener dine medarbejdere nye kokkejakker, skal du tage et kig forbi Kentaur, så I kan blive klædt godt på.