Find x-ray inspeksionssystem hos Multicheck

29. juni 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Er du også interesseret i at vide, hvad dit produkt indeholder, så vil den mest optimale løsning være et x-ray inspektionssystem, som du kan finde et stort udvalg af hos Multicheck.

X-ray er noget udstyr som hjælper dig med blandt andet at finde uønskede genstande som metal, glas og sten i dine produkter. Derudover kan udstyret også tælle, måle og tjekke fyldniveauer sammen med mange andre funktioner.

Alle maskiner udføres i et hygiejnisk design, der også gør, at den daglige brug samt vedligeholdelsen af maskiner er nem og tidsbesparende. Maskinerne er også indbyggede med quickrelease-systemer og autolearn-procedurer, sådan at operatøren får nem adgang til en avanceret teknologi. Brugerfladen er let tilgængelig og selvlærende, og det betyder, at når maskinen er indstillet, så forbliver den også indstillet.

Det, som disse x-ray-maskiner kan, det er at identificere fremmedlegemer i et produkt, som man ellers ikke kan få øje på. Produkter kan kontrolleres for både metal, sten, glas, plastik ved hjælp af blandt andet røntgen. Maskinerne har afrundede overflader og en åben konstruktion med beskyttelsesklasse IP69k. Derudover er maskinerne også modulbaserede og kan udvides og tilpasses, så den rigtige maskine anvendes til det valgte produkt. Maskinerne har intelligent software, der dækker over et bredt spektrum af muligheder for kontrol og konformitet.