Find inspiration hos Soft Gallery

28. januar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Mangler du inspiration, når du skal finde nyt tøj til dit barn? Der er mange muligheder, men et godt bud er brandet Soft Gallery, der med sit spændende design kan inspirere enhver forælder.

Soft Gallery er et brand der gennem de seneste år er blevet uhyre populært blandt børn og forældre. Designet bærer præg af klassiske looks med forskellige mønstre, der henvender sig til både børn og forældre. Under fremstillingen af tekstilerne bliver der taget nøje hensyn til miljøet, da tekstilerne er GOTS-certificeret. Dette betyder, at tøjet er økologisk både i tekstiler, farve, strik og syning, ligesom der bliver taget hensyn til arbejdsforholdene. Soft Gallery er et unikt børnetøjsmærke, der både tænker på miljø og design.

Brandet laver to kollektioner om året, nemlig sommer- og vintertøj, så det er muligt at følge de skiftende temperaturer, ligesom designeren bag følger den skiftende mode. Tøjet fra Soft Gallery fås i forskellige farver som orange, rød, lyserød og blå, ligesom det også er muligt at finde det mere neutrale i navy, grå eller cream. Brandet er især kendt for sine mange mønstre, og du kan blandt andet finde ugler, prikker, tigre og militærmønstre.

Foruden tøj designer Soft Gallery blandt andet pusletasker, sengetøj, hagesmække og bamser. Ligesom tøjet, fås disse i forskellige farver og mønstre. Produkterne er til fornuftige priser, så alle kan være med, og vi opdaterer løbende det store sortiment, så både priser og mode følger tiden.