Find den helt rette lift til værkstedet

26. august 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

En mekaniker har brug for de helt rette lifts, for at arbejdet foregår smertefrit og med mindst muligt besvær. Ajengros.dk har et stort udvalg af alt fra klargøringslifts til 2-søjlede lifts.

Det er vigtigt med de rigtige lifts, når man er automekaniker. Det ved enhver inden for faget. Ajengros.dk har et stort udvalg af forskellige typer lifts, alt efter hvad de skal bruges til. Der er både 1- og 2-søjlede lifts. Den ene lidt mere almindelige lift og den anden lidt mere flytbare lift, og begge typer kan være smarte på hver sin måde.

Derudover finder du også klargøringslifte, motorcykellifte, saxelifte og sidst men ikke mindst en masse tilbehør til de forskellige lifts. Alle klargøringslifte kan løfte op til 2700 kg, og så følger de alle arbejdstilsynets anbefalinger, sådan at du trygt og sikkert kan bruge den. Nogle af modellerne kan endda flyttes, når de ikke bliver brugt, og så er de meget nemme at montere, da de ikke kræver nogen nedsænkning. Du kan både købe og lease klargøringslifts hos ajengros.dk, og generelt er det sådan, at hvis du har nogle spørgsmål, så vil de forsøge at hjælpe dig bedst muligt.

Læs mere her, hvis det har fanget din interesse. Her kan du også læse meget mere om den enkelte type lift.