Få personlig træning midt i Aarhus

17. maj 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Kunne du tænke dig at få lidt hjælp til din træning? Aarhus PT Studie holder til i centrum af Aarhus og tilbyder masser af forskellige personlige træningsforløb.

Har du en skade, kunne du trænge til at smide et par kilo eller har du bare brug for lidt fysisk og psykisk forandring? Uanset hvad behovet er hos dig, så kan Aarhus PT Studie tilbyde dig et personligt træningsforløb, der passer lige præcis til dig.

På hjemmesiden aarhusptstudie.dk behøver du blot at udfylde en formular, og så vil du efterfølgende blive ringet op og tilbudt et forløb med personlig træning i Århus.

Du kan blandt andet også komme til workshops, prehab og rehab for dig der døjer med skavanker. Derudover tilbyder Aarhus PT Studie også et VIP-medlemskab til kvinder, hvor du som kvinde får en særlig god oplevelse ved træningen. Mange kvinder roser Aarhus PT Studie for at være et dejligt og trygt sted at træne.

Drømmer du i stedet om at tabe kilo, så har Aarhus PT Studie både diætister, kostvejledere og vanecoaches til rådighed, som kan hjælpe dig med at opnå lige præcis dit mål. Er du skadet, så har de fysioterapeuter, smertespecialister og osteopatstuderende tilknyttet træningscentret, så du er i trygge rammer uanset hvad.