Et ambitiøst kursus i lederudvikling

15. februar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Lederudvikling handler om, at ledere i en virksomhed skal kunne tage deres ansvar alvorligt og arbejde på at blive så gode ledere som muligt. Derfor er kurser og lederuddannelser en god idé.

Er du selv leder eller er der flere ledere på din arbejdsplads eller andre steder omkring dig? Så er det måske en ide at prikke dem eller dig selv på skulderen og opfordre til at tage på kursus i lederudvikling. Det at være leder er nemlig noget af, man nærmest ikke kan blive for god til. Man kan stort set altid blive bedre. For det handler i stor stil om at være den bedste motivator og støtte for sine medarbejdere, og det handler om at tage sit ansvar alvorligt, sådan at man får sin organisation i den bedste retning, samtidig med at man  passer på sig selv.

Stifinderprogrammet er et ambitiøst lederkursus, der har haft stor succes og har arbejdet med mange store virksomheder og har haft over 2000 personer forbi. Succesen er blandt andet blevet skabt af, at de Stifindere, der har været på kursus, de har tage deres nye evner med ud i arbejdslivet har været med til at skabe forandringer og gode resultater i deres organisationer. Det kan de, fordi de på Stifinderprogrammet har lært om, hvordan man er en nuanceret og fremtidsrettet leder, de har fået masser af dyb selvindsigt, og så er de blevet klare over, hvordan de bedst sætter sig mål, de kan nå både i forhold til relationer og projekter i deres organisationer – og ikke mindst familie og privatliv.