Er du klar til en federe fisketur?

21. februar 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Det kan være, at du tror du er klar til fisketuren, men det behøver ikke nødvendigvis være tilfældet. Dette er en guide til dig, der fisker i ny og næ, og derfor godt kan bruge et indspark til, hvordan du kan få en federe fisketur.

Siden 1996 har Naturstyrelsen stillet en række søer og vandløb til rådighed for alle lystfiskere. Fiskeri er meget populært i mange lande, og det er også tilfældet i Danmark, hvor der findes mange forskellige muligheder for fiskeri. Danmark er fyldt med en skøn natur, der emmer af gode muligheder for fiskeri. Hvis man ikke selv vil finde nye søer, kan man altid tage til den nærmeste put and take sø, hvor chancen for fisk er større end ellers.

Hvis du vil på en længerevarende fisketur, er der frit fiskeri i statsskovene, hvor man må fiske i søerne. Du skal dog huske et fisketegn, hvis du er mellem 18 og 65 år.

Kom ud på fiskenes hjemmebane

 Hvis du investerer i et par waders, behøver du ikke nøjes med at stå i bredden. De giver dig mulighed for at komme længere ud i vandet og derfor komme ud til de fisk, der er på det dybere vand. Waders åbner derfor op for en helt ny verden, hvis du er vant til at fiske uden. På samme tid behøver du ikke være bekymret for våde bukser, hvis fisken arbejder imod dig.

Waders fra Simms giver dig den fordel, at du hurtigt og let kan komme til dit fiskegrej, da mange waders er udstyret med kommer og detaljer, der gør dette muligt.