Energioptimering med Trend CTS-anlæg

18. januar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Det er ekstremt smart at have et effektivt og velreguleret CTS-anlæg, sådan at I i din virksomhed får den bedste udnyttelse af energiforbruget. Lund & Erichsen hjælper gerne med at installere et intelligent CTS-anlæg.

Det er ekstremt vigtigt med et godt indeklima, for det kommer alle i virksomheden til gavn. Og derudover får din virksomhed en bedre udnyttelse af energiforbruget, hvilket kan komme til at spare jer for en del penge på sigt.

Trend CTS-anlæg sikrer ganske enkelt virksomheder og institutioner en effektiv bygningsautomatik med præcis styring, regulering og overvågning af byggetekniske funktioner. For at få et lidt bedre billede af, hvad et CTS-anlæg er, kan man sige, at det er opbygget af en hovedcentral og undercentraler sammenkoblet i et netværk. Her kan alle undercentralerne programmeres til at håndtere forskellige opgaver ud fra de inputs de får fra de forskellige komponenter, som eksempelvis temperaturmålere, energimålere, adgangskontrol, lysstyring og meget andet.

Lidt enklere sagt gør CTS-løsningen det muligt for den bygningsansvarlige fra en PC, tablet eller mobiltelefon at styre, regulere og overvåge alle tekniske installationer i bygningerne. Her kan man styre alt fra varme til ventilation og lys. Det giver et bedre indeklima, samtidig med at der opnås gode energibesparelser, når bygningens tekniske installationer kommunikerer sammen. Du kan læse meget mere om CTS-anlæg på https://www.l-e.dk/kompetencer/cts-anlaeg/.