Du kan chiptune din bil hos Qualitec

5. april 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Ville du ønske, at din bil kunne køre lidt længere på literen? Så er du kommet til det rette sted, for hos Qualitec kan du få din bil chiptunet.

Hvordan lyder det, at din bil pludselig kan køre 10-20 procent længere på literen end normalt? Hos Qualitec kan du bestille chiptuning til din bil, og de hjælper også gerne med at finde den helt rigtige tuning til din bil.

Du behøver blot at ringe til Qualitec, så finder de ud af, hvad der passer og du kan stille spørgsmål til, hvad forskellen på chiptuning og OBD-tuning for eksempel er.

Med chiptuning & OBD-tuning vil din bil kunne køre længere på literen. Benzinbiler kommer ofte til at kunne køre 10-15 procent længere på literen, mens dieselbiler oftest kommer til at køre 15-20 procent længere på literen. Ved chiptuning øger man ladetrykket, brændstofmængden og dieseltrykket i railen. Det betyder også, at bilen får flere hestekræfter og mere moment med chiptuning. Når man øger momentet nede i bunden af omdrejningerne, vil du automatisk få en anden kørestil, og dermed vil du kunne køre længere på literen med chiptuning og OBD-tuning.

Qualitec.dk er meget professionelle i arbejdet med din bil, og de laver altid en rullefeltattest før og efter for at sikre, at alt er, som det skal være.