Design dit eget tøj

6. juli 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Er der gået en tøjdesigner tabt i dig, og skulle du i virkeligheden have designet tøj til catwalken og den røde løber? Så får du nu chancen for at designe dit eget tøj til dig selv eller som en personlig gave

Du behøver ikke være designkyndig for at lave et stykke tøj, der udtrykker din personlige smag. Med Designer-værktøjet på shirtdesign.dk kan du nemt og hurtigt lave tryk på tøj, som du enten selv vil bruge, eller som du vil give væk i gave.

Personlige gaver er de bedste

Når der er fødselsdag eller andre festlige lejligheder, er det sjovest at give en personlig gave. Nemt, hurtigt og billigt kan du designe en T-shirt eller et andet stykke tøj med tekst og billede. Lav din helt egen t-shirt her, og find på et sjovt slogan, find et gammelt billede i gemmerne af din ven, der fylder rundt, eller lav en bodystocking til den nye baby i familien. Gaven vil med garanti sprede glæde hos modtageren!

T-shirts til hele holdet

Har I et sportshold ,eller føler I jer bare som et team? På shirtsdesign.dk kan du også designe holdtrøjer, så alle får et nummer og får deres navn skrevet på – ligesom de professionelle. Vil du give en gave til en kæmpefan af en særlig sportsstjerne, så kan du med designer-værktøjet lave en trøje, der ligner idolets.

Mulighederne er mange, og med lidt kreativitet kan du designe de flotteste stykker tøj, både til dig selv og dem du holder af.