Den rette backpack på rejsen

15. april 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Hvor meget en rygsæk fylder og hvor tung den er at bære på, kan få agførende betydning for kvaliteten af en rejse. Den forkerte rygsæk kan intet mindre end ødelægge en rejse ud i naturen.

Trekking eller hiking, ekspedition eller fritid? Find backpacks her i et stort udvalg hos campz.dk. Udvalget er inddelt i backpacks og rygsække til mænd, kvinder, og børn, og man kan søge på både mærker, serier og farver. De væsentligste spørgsmål er hvor meget du skal have med, og hvor meget det må fylde og veje.

Skal man på alpine ture eller deciderede ekspeditioner bør man sikre sig det bedst tænkelige udstyr, og nøje overveje hver en genstand man vælger at pakke. Skal rygsækken blot bruges som almindelig, praktisk og rummelig opbevaring på en almindelig ferie-rejse eller interrail, er det lidt mindre vigtigt om komforten er i top, og om alt udstyr er tilstrækkeligt sikret mod regn og varme eller kulde. Hvilken type tur man skal ud på, vil også afgøre om det er en fordel at være meget synlig – hvilket en rygsæk i en pang-farve som rød, grøn eller turkis vil sikre – eller om det er mere fordelagtigt at være mere neutral i landskabet.

Også sikkerhed for en vis komfort, kan sikres med det rette valg af backpack. Man kan få rygsække med lettilgængelige rum og til inddeling af udstyr, så det holdes tørt og sikret og der er nogenlunde orden eller system i opbakningen. Ligeledes kan man få rygsække med en rigtig god støtte til ryggen. Det er særligt relevant hvis man skal ud og vandre eller være i bevægelse med rygsækken på, eller hvis man er usikker på egen kondition og styrke i ryg-muskulaturen. Søgefunktionen på campz.dk gør det enkelt at finde den rette rygsæk til forskellige typer af ude- og rejse-liv.