Colnago er racercykler af kvalitet

2. december 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Colnago er et succesfuldt racercykelmærke, som samles med håndkraft på den italienske fabrik, hvor innovative stel og særlige samleteknikker giver racercyklerne et helt særligt præg og som bringer dem op i topklasse niveau rent kvalitetsmæssigt.

Cykler der er med helt fremme i feltet

Colnago er med helt fremme i feltet når det kommer til udvikling og nye teknologiske tiltag til cykelsporten. I 2012 satte Colnago som de første skivebremser på deres C59 racercykel. Her redesignede man gaflerne for at give den helt rigtige support og plads til skiverne. Alt dette gjorde, at cyklen kun vejede 150 gram mere end normalmodellen, og er et godt eksempel på den udvikling Colnago hele tiden presser på for.

Cyklen til den kræsne rytter

Colnago emmer af italien, og med sine lækre detaljer og finesser finder du få cykler, som har samme detaljegrad. Her er der fokus på de små ting, der gør cyklen til det pure luksus for en habil cykelrytter.

Colnago er grundlagt i 1952 af den tidligere cykelrytter Ernest Colnago, da han var ude for et slemt styrt, der gjorde det umuligt for ham at fortsætte sin egen karriere. Han satte sig derfor i stedet for at lave cykler, og på dén måde forblive en del af sporten.

Hos Altsport finder du et flot online udvalg af cykler fra Colnago, til de forskellige dicipliner indenfor landevejscykling. Fælles for alle Colnago cykler er, at de er håndsamlede, hvor der er kælet for de små detaljer. Detaljer, som vil give dig mange misundelige blikke på landevejen.