Vil du gå til hardball?

27. februar 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

I dag er det muligt at gå til hardball i forskellige klubber og foreninger rundt omkring i Danmark. Hardball er en holdsport, der udfordrer de unge på en sjov og aktiv måde og samtidig får adrenalinen til at pumpe.

Hvis du ønsker at blive udfordret både fysisk og psykisk, er hardball et godt bud. Hardball er en typisk holdsport med forhindringer og gemmesteder, hvor du kan udfordre dine strategiske evner. Hardball er ikke kun fysisk udfordrende, men du udvikler også dine evner til at gennemskue et besværligt terræn og sejre over dine konkurrenter på strategisk vis. Hardball handler nemlig ikke bare om at skyde. Det handler ligeså meget om at handle taktisk og finde frem til den bedste løsning.

Hardball kendes af nogle som airsoft og der er en sportsgren, der går ud på at ”markere” sin modstander med en softgun. Der kan minde om paintball, men hardball er mere virkelighedstro hvad angår udseende. Man kan derudover gå til hardball i flere klubber og foreninger rundt omkring i Danmark. Der afholdes store internationale hardball spil og turneringer, hvor der ofte er deltagende fra hele verden. Hardball ses derfor som en sport og er blevet sammenlignet med forskellige skydespil. Man anvender ikke hagl, men Hardballvåben anvender 6mm og 8mm runde kugler, der fås i forskellige farver og vægte.