Vil du bestille økologisk, hjemmelavet mad til din fest?

15. november 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Green Vibe Food er lækker, økologisk og hjemmelavet mad ud af huset i Østjylland.

Green Vibe Food tilbereder alt deres mad fra bunden og bruger tonsvis af energi på at skabe friske, velsmagende og kreative sæson-menuer til netop dit arrangement. De sætter virkelig en ære i at bruge både lokale, bæredygtige og økologiske råvarer direkte fra udvalgte leverandører, når de laver mad. Kokkene er professionelle og har mange års erfaring.

Selskabsmad eller diner transportable fra Green Vibe er absolut ikke den traditionelle suppe, steg og is, som du kender det fra kro og forsamlingshus. Green Vibe er et moderne restaurantkøkken, der laver festmad til alle typer fester, som blandt andet konfirmation, sommerfest, havefest, studentergilde, firmafest, julefrokost, reception, bryllup eller noget helt andet.

Hvis du bor i Odder, Århus, Skanderborg, Horsens eller et helt femte sted, så leverer Green Vibe gerne maden til dig. I kan også selv hente maden i Odder, hvor restauranten ligger.

Maden er altid meget pænt anrettet på fade og i skåle, sådan at det er meget nemt at gå til, og det varme kommer selvfølgelig i varmekasser, som I selv skal anrette. De gennemgår altid menuen sammen med jer, sådan at I altid har styr på detaljerne og overblikket over menuen.