Vælg Ladelund som 9. Klasse efterskole

29. maj 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Ladelund efterskole er en efterskole for dig der vil have et år med unikt fællesskab og høj faglighed.

På Ladelund efterskole vil du opleve år, der forandrer dit liv for evigt. Når du vælger en 9. Klasse efterskole, skal du til folkeskolens afgangsprøve i slutningen af året. Vores engagerede lærerteam hjælper dig med at forberede dig fagligt til prøven, så du føler dig tryg når du skal til eksamen.

Samtidig er Ladelund et sted, hvor du kan dyrke de interesser, du har udover skolen. Vores mange linjefag giver dig mulighed for at blive dygtig til din interesse og møde andre, der deler den med dig.

Vi er både til ridning og musik

Når du tager 9. Klasse efterskole på Ladelund, får du et år, hvor der er fokus på fællesskab, kreativitet og høj faglighed. Vi har mange linjefag, der gør os til en attraktiv efterskole for både dig, der kan lide ridning og dig, der vil fokusere på musik eller kunst. Vi tilbyder også linjefag i bl.a. jagt, friluftsliv og idræt, så du kan dyrke din interesse på højt plan sammen med andre.

Nyere efterskole i historiske omgivelser

Ladelund efterskole ligger flotte, gamle bygninger, der tidligere husede Ladelund landbrugsskole. Skal du på efterskole i 9. klasse, er Ladelund efterskole et oplagt valg, der vil give dig et år med helt unikke oplevelser i fællesskab med andre unge, der deler dine interesser. Ladelund efterskole i Vejen har fantastiske naturomgivelser, der vil være omdrejningspunktet for flotte friluftsoplevelser både på hesteryg og med fiskestangen i hånden.