Tre tips til nye oplevelser i de danske skove

21. oktober 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Måske tænker du, ligesom så mange andre, at du får for lidt frisk luft i din hverdag. Måske drømmer du om at komme mere ud i naturen og få nye oplevelser. Der findes et utal af skove i Danmark, hvor du kan få masser af frisk luft og nye oplevelser.

Vi samler her tre gode tips til oplevelser i de danske skove.

  1. Familietur i skoven i alle årstider

Er det forår og sommer, kan I nyde de flotte, grønne træer så langt øjet rækker. Er det i stedet efterår, er skoven utrolig smuk med de mange gule, orange og røde farver, der indbyder til flotte billeder, du kan dele med familie og venner. Om vinteren inviterer skovene til en rask gåtur for at holde varmen, og er der sne, kan I nyde flotte, uberørte snelandskaber.

  1. Overnatning i shelters og telt

Ønsker du og familien at opleve naturen tættere på, kan I overnatte i en af de mange shelters i de danske skove. Du kan finde et kort over shelters i Danmark på Naturstyrelsens hjemmeside. Vælg en shelter nær dig, og oplev naturen på en ny måde.

  1. Gå på jagt med vennerne

Skal der mere action over dine naturoplevelser, kan du i stedet overveje jagt. Tag jagttegn i København sammen med dine venner, eller find nye bekendtskaber på kurset. Du får sjov og ny viden om dyrene og naturen, som uden tvivl vil give dig en masse nye oplevelser i de danske skove.