Tænker du golf som en helårs sport?

19. februar 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Foråret banker snart på døren, og det betyder, at der bliver mere travlt på golfbanerne. Golf er en sport, som man kan lave hele året, men mange foretrækker at spille golf, når vejret er mere medgørlig. Hop i golftøjet og book en golfbane, så du kan få øvet dine skud.

Golfsæsonen er aldrig helt stoppet, men mange har i vintermånederne rykket golf spillet til udlandet, hvor der er en bedre temperatur ude på golfbanen. Den danske golfsæson begynder igen i løbet af foråret, og det er derfor en meget kort sæson. Hvis du gerne vil udvikle dine talenter og presse dig selv, er det vigtigt at du passer på dig selv i løbet af vinterhalvåret. Dette kan du gøre ved at have fokus på din styrke gennem både styrketræning. Golf er en sport, der kræver stor forberedelse, hvis du ønsker at opnå en stor udvikling og flytte dit spil i de næste sæsoner.

Den danske golfsæson er normalt fra april til september, men det er vigtigt ikke at glemme din styrke resten af året. Hvis du ønsker at slå til golfbolde, når sæsonen er færdig i Danmark, kan du tage en tur sydpå. Der findes mange golf-rejsebureauer, der tilbyder rejser både indenfor og udenfor Europa.

Hvis du ønsker at finde mere inspiration til, hvad du kan gøre for at gøre golf til en helårssport, kan du se mere på www.golf.dk.