Stilrene kvalitetsmøbler til dit hjem

7. januar 2019 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Trænger dit hjem til nye møbler, så er applicata møbler et glimrende valg, hvis det skal være enkelt og samtidig passe til en moderne indretning.

Naturlige materialer

Hos applicata finder du et stort udvalg af ure, knager, vaser, plakater og møbler – altså accessories og møbler der giver dit hjem et friskt og moderne look. Der er fokus på det gode håndværk og ikke mindst høj kvalitet. Størstedelen af applicatas produkter er af træ, der er produceret hos virksomheder i Skandinavien. Hermed får du et glimt af den skandinaviske natur ind i hjemmet, så både møbler og accessories er enkle og passer dermed ind i ethvert moderne hjem. Blandt møblerne finder du blandt andet taburetter i forskellige størrelser, ligesom der er et udvalg af borde og bænke. Alle produkterne er i eg, der er behandlet på forskellige måder. Foruden trædelen er flere af bænkene betrukket med læder, så den er yderst komfortabel.

Stilrene møbler til hjemmet

Møblernes naturlige materialer og udseende gør, at de passer ind i ethvert rum i din bolig. Den høje kvalitet er ikke at tage fejl af, så når du skal vælge nye møbler til dit hjem, er applicata møblerne et valg, du ikke fortryder.