Medie: Her er et af de vigtigste kriterier, hvis Danmark skal udleve potentialet for verdensklasseturisme

20. april 2018 | Ikke-kategoriseret

– Annonce

Danmark har potentiale til og et fantastisk afsæt for turisme i verdensklasse, hvis blot vi indretter vores land strategisk godt og griber arbejdet rigtigt an. 

De fleste mennesker har prøvet at fare vild eller gå forkert, når de er på ferie. Eller måske bare, når de befinder sig i en anden by, end de plejer at være i. Det kan kaldes dårlig service, når der ikke er skiltet ordentligt, men det kan også kaldes dårlig wayfinding. Og det skal man sørge for at undgå i Danmark, hvis potentialet til at blive et land med verdensklasseturisme skal udleves. 

Det er DKnyt.dk, der i en artikel fortæller, at det danske afsæt for at kunne levere toplækre forhold til turister er godt. Det kræver blandt andet, at vi får et øget fokus på wayfinding, så det bliver nemmere at navigere i det danske land og de danske systemer. 

Wayfinding kan være mange ting. Det kan både anskues fra et digitalt og et fysisk perspektiv. Men god wayfinding er kendetegnet ved god arkitektur, indretning, pejlemærker, teknologi og kommunikation, der alt sammen bidrager til, at de rigtige mennesker kommer de rigtige steder hen. 

Er du en del af en virksomhed, en turistattraktion eller en offentlig institution, hvor du føler der kunne være bedre wayfinding, kan du med fordel kigge nærmere på Modulex’ tilbud om at vejlede og skabe den perfekte wayfinding for jer.